Kaikki opettajamme ovat alansa ammattilaisia ja opettavat oppilaita rauhallisella, motivoivalla ja kärsivällisellä tyylillä.

Kimmo

Kimmo on opettajana lämminhenkinen, ammattitaitoinen ja vakaa. Hänen luonteenpiirteisiinsä kuuluvat mm. rauhallisuus, kärsivällisyys ja positiivisuus. Vapaa-aikanaan Kimmo on rokkia kuunteleva viherpeukalo. Kimmo on myös taitava kokki!

Sakke

Sakke on opettajana kannustava, tavoitteellinen ja ymmärtäväinen. Hän on luonteeltaan iloinen ja sydämellinen. Sakke tykkää erityisesti moottoripyörällä ajamisesta. Hän on myös erittäin taiteellinen ja osaa piirtää erityisen hyvin.

Seppo

Seppo on opettajana rauhallinen, perusteellinen ja maltillinen. Luonteeltaan hän on lempeä, huumorintajuinen ja mukava. Vapaa-aikanaan Hän on myös taitava laulaja ja varsinainen karaokekuningas!

Janne

Trendin yrittäjänäkin toimiva Janne on opettajana kannustava, iloinen ja kärsivällinen. Hän on luonteeltaan positiivinen ja vakaa. Vapaa-aikanaan Janne käy kuntosalilla ja  puuhailee pihatöissä. Ysäri musiikki ja elokuvat ovat Jannen mieleen.

Anne

Anne on opettajana ymmärtäväinen, lämminhenkinen ja innostava. Hän on luonteeltaan positiivinen ja ystävällinen. Annea kiehtovat vanhat ja hylätyt talot ja niitä hän onkin vapaa-aikanaan kierrellyt ympäri Suomea. Suomirock ja pop ovat lähellä Annen sydäntä.